vertrek uit de Eemhaven

Ervaring klanten

Lees hier reacties van onze bezoekers

Uw ervaring:

Gelijk naar het formulier

 1. 1. Mark van Dijk schrijft:

  Vandaag op het laatste moment nog een sloep regelen was geen probleem. Kregen zelfs een leuke korting, omdat we niet een heel dagdeel op pad gingen. Zijn een uurtje de Eem afgevaren en toen weer terug. Een hele leuke belevenis, de tijd vloog voorbij. De sloepen zijn mooi en netjes onderhouden. Na het varen zijn er genoeg gelegenheden om een hapje te eten of wat drinken. Parkeren kan in de wijk erachter, en als je een stukje loopt is dat nog gratis ook.

  Als je het leuk vind om te varen is dit zeker een aanrader. Wij komen in ieder geval nog een keertje terug.

 2. 2. Dick Koerselman schrijft:

  Op 10 mei 2014 3 sloepen gehuurd voor het vieren van een verjaardag. We hadden gehoopt op mooi weer maar het was bar en boos, regen en wind. We zijn, na een kop koffie te hebben gedronken bij DARA, ondanks het slechte weer afgevaren. Huif er op, hapje, drankje bij ons. Waar we dachten dat het plezier minder zou zijn met slecht weer…. integendeel, vreselijk veel plezier gehad. Niemand vergeet dit meer. Kortom laat je niet afschrikken door een beetje regen, gewoon gaan!
  Boten zeker geschikt voor minder weer. Prima ontvangst en verzorging!

 3. 3. Annette Soedito schrijft:

  Op 8 juni 2013 hadden wij onze jaarlijkse schooljaarafsluiting. Met ca.26 man in 4 sloepen hadden wij het arrangement ‘Tapaslunch Aan het roer’.
  Na een ontvangst met koffie gingen wij de boten in en kregen wij een grote schaal met heerlijke mezzes, voldoende brood, fruit en genoeg te drinken mee. Onderweg gestopt bij een eilandje vlakbij Eemnes, even potje volleybal gespeeld en daarna weer terug naar Amersfoort, waar wij bij Dara nog een drankje ter afsluiting namen. Al met al een zeer geslaagde dag! Bedankt!

 4. 4. Eric schrijft:

  Tijdens een teamdag van Railinfraopleidingen genoten van een mooie tocht met vijf sloepen van Mark. Mooie sloepen voorzien van een picknickmand en koeltas met drank. Leuke tocht over de Eem naar Spakenburg. Absolute aanrader…. ik ga dit zeker nog een keer doen met familie of vrienden.

 5. 5. Axendo schrijft:

  Wij hebben bij ‘Aan het roer’ een gezellige dag met collega’s op het water gehad. Het was prachtig weer en dan is het heerlijk om op het water in een sloep te varen met een hapje en een drankje.

 6. 6. Janus Visser schrijft:

  Een ontspannen vaartocht!
  Wij hebben in het kader van onze jaarlijkse familiedag een zeer gezellige middag doorgebracht in twee mooie sloepen van ‘Aan het roer’.
  Het is fantastisch om vanaf het water van de Eem de omgeving te verkennen richting het Eemmeer, dit onder het genot van een hapje en een goed glas wijn. Ook het weer liet ons niet in de steek.
  De sloepen zagen er zeer verzorgd uit en de ontvangst was heel plezierig. Een goede aanrader voor een ontspannen boottocht.

 7. 7. Marianne schrijft:

  Met z’n tweetjes, op een mooie zomeravond, varen met een comfortabele sloep. We hadden een tapas arrangement van restaurant Dara mee aan boord. Het was allemaal heerlijk en prima verzorgd door “Aan het roer”. Ik kan dit arrangement van harte aanbevelen.

 8. 8. Catherine Maytum schrijft:

  We hebben ons personeelsuitje geregeld via “Aan het roer” en hebben een ontzettend leuke en gezellige dag gehad! Mooie boot en goede en smakelijk gevulde picknickmand. Als aanvulling op het varen een hilarisch spelletje boerengolf. Kortom: zeker een aanrader als leuke, ontspannen dag met vrienden, familie of personeel.

 9. 9. Errald Hooper schrijft:

  “Aan het roer” is top… Goed geregeld, mooie ruime boten, en ontzettend leuk om de Eem af te varen. Vanaf Amersfoort tot aan het eind van de Eem is ongeveer 2 uur en daarna kan je prima naar Huizen of Spakenburg. Maar ondertussen genieten van de omgeving. Lekker stoppen bij Eemlust in Baarn of lekker genieten met een glaasje wijn aan boord… Dit gaan wij zeker nog een keer doen!!!